Τζενη Μπαλατσινου / Tzenh Mpalatsinoy Eirinika Gr - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της!

Τζενη Μπαλατσινου / Tzenh Mpalatsinoy Eirinika Gr - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της!. Καλημέρα να στείλει μήνυμα στον πρώην σύζυγό της, πέτρο κωστόπουλο. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Η συνέντευξη της τζένη μπαλατσινού. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Η τζένη μπαλατσινού, αγαπά πολύ την «ιδιαίτερη πατρίδα» της, την πάτμο και δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να την «τιμήσει»!

Η τζένη μπαλατσινού φρόντισε με το. Η τζένη μπαλατσινού περνά τα καλοκαίρια της στην πάτμο όπου έχει σπίτι και όταν πηγαίνει απελευθερώνεται ολοκληρωτικά. Αγαπάει πολύ τα vibes του νησιού και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η τζένη μπαλατσινού, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση του μικρού κικίλια. Η τζένη μπαλατσινού, αγαπά πολύ την «ιδιαίτερη πατρίδα» της, την πάτμο και δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να την «τιμήσει»!

Se Proxwrhmenh Egkymosynh H Tzenh Mpalatsinoy Fwto Me Th Foyskwmenh Koilitsa Newsbomb
Se Proxwrhmenh Egkymosynh H Tzenh Mpalatsinoy Fwto Me Th Foyskwmenh Koilitsa Newsbomb from nb.bbend.net
Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές! Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Πέτρος κωστόπουλος «αν δω την τζένη μπαλατσινού με άλλον θα ζοριστώ θα είναι πολύ ενοχλητικό». Στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ της απολαμβάνει η τζένη μπαλατσινού λίγους μήνες πριν υποδεχτεί το γιο. Tα δύο ονόματα του μικρού και το άγνωστο τάμα της στο εκκλησάκι της πάτμου! Ξεκίνησε την καριέρα της κατακτώντας τον τίτλο της σταρ ελλάς στο διαγωνισμό ομορφιάς του ant1 το 1990 και από τότε. Εσπευσμένα στις ηπα η τζένη μπαλατσινού! Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα.

Ο γάμος του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τα.

Πέτρος κωστόπουλος «αν δω την τζένη μπαλατσινού με άλλον θα ζοριστώ θα είναι πολύ ενοχλητικό». Μία ιδιαίτερη stylish εμφάνιση πραγματοποίησε η τζένη μπαλατσινού στον εθνικό κήπο, μαζί με τον σχεδόν 5 μηνών γιο της. Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη. H τζένη μπαλατσινού ποζάρει στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης στην πάτμο. Η χιουμοριστική φωτογραφία με τα μαλλιά του κικίλια στην καραντίνα. Ο λαμπερός γάμος και οι καλεσμένοι (εικόνες). Η τζένη μπαλατσινού πουλά το σπίτι της στην πάτμο, ένα αρχοντικό που μεταξύ άλλων «απ' αυτό το νησί γοητεύτηκε πριν χρόνια η τζένη μπαλατσινού. Της ταίριαζε και του ταιριάζει! Αγαπάει πολύ τα vibes του νησιού και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές! Στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ της απολαμβάνει η τζένη μπαλατσινού λίγους μήνες πριν υποδεχτεί το γιο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τζένη μπαλατσινού δήλωσε για τη γέννα της: Η ανάρτηση κικίλια για τη γέννηση του γιου του.

H βόλτα στον εθνικό κήπο και η συνάντηση με φίλους. Η τζένη μπαλατσινού πουλά το σπίτι της στην πάτμο, ένα αρχοντικό που μεταξύ άλλων «απ' αυτό το νησί γοητεύτηκε πριν χρόνια η τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Της ταίριαζε και του ταιριάζει!

Ston Mhtropolith Patrwn Mazi Me Th Tzenh Mpalatsinoy O Bas Kikilias Fwto Binteo
Ston Mhtropolith Patrwn Mazi Me Th Tzenh Mpalatsinoy O Bas Kikilias Fwto Binteo from newmedia.thebest.gr
Η τζένη μπαλατσινού είναι αριστοκρατικά όμορφη. Αγαπάει πολύ τα vibes του νησιού και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Της ταίριαζε και του ταιριάζει! Εσπευσμένα στις ηπα η τζένη μπαλατσινού! Σοβαρό τροχαίο για την αμαλία κωστοπούλου στο λος άντζελες: Η τζένη μπαλατσινού έκανε στον αντ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό συντελεστές: H τζένη μπαλατσινού ποζάρει στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης στην πάτμο.

Η τζένη μπαλατσινού, αγαπά πολύ την «ιδιαίτερη πατρίδα» της, την πάτμο και δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να την «τιμήσει»!

Το δικό της signature χρώμα μαλλιών έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η τζένη μπαλατσινού, η οποία έχει υιοθετήσει ένα γλυκό μελί. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Tα δύο ονόματα του μικρού και το άγνωστο τάμα της στο εκκλησάκι της πάτμου! Η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας παρά τα δημοσιεύματα ότι χώρισαν, παντρεύονται. Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη. Βόλτα στο κέντρο της αθήνας με τον δύο μηνών γιο τους. Η τζένη μπαλατσινού περνά τα καλοκαίρια της στην πάτμο όπου έχει σπίτι και όταν πηγαίνει απελευθερώνεται ολοκληρωτικά. Η τζένη μπαλατσινού πουλά το σπίτι της στην πάτμο, ένα αρχοντικό που μεταξύ άλλων «απ' αυτό το νησί γοητεύτηκε πριν χρόνια η τζένη μπαλατσινού. Η χθεσινή ημέρα (26/09) ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για το πανέμορφο νησί. Η επικοινωνία της σκορδά με την τζένη μπαλατσινού και η αποκάλυψη. Ο λαμπερός γάμος και οι καλεσμένοι (εικόνες). Η περήφανη μαμά κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρούλη, που ήρθε και.

Η τζένη μπαλατσινού φρόντισε με το. Η παρουσιάστρια απέκτησε τα χριστούγεννα του 2020 ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με. Πέτρος κωστόπουλος «αν δω την τζένη μπαλατσινού με άλλον θα ζοριστώ θα είναι πολύ ενοχλητικό». Σε πρόσφατη συνέντευξή της η τζένη μπαλατσινού δήλωσε για τη γέννα της: Η τζένη μπαλατσινού πουλά το σπίτι της στην πάτμο, ένα αρχοντικό που μεταξύ άλλων «απ' αυτό το νησί γοητεύτηκε πριν χρόνια η τζένη μπαλατσινού.

Tag Tzenh Mpalatsinoy Tv24 Magazine
Tag Tzenh Mpalatsinoy Tv24 Magazine from www.tv-24.gr
Στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ της απολαμβάνει η τζένη μπαλατσινού λίγους μήνες πριν υποδεχτεί το γιο. Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη. Πέτρος κωστόπουλος «αν δω την τζένη μπαλατσινού με άλλον θα ζοριστώ θα είναι πολύ ενοχλητικό». Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Η τζένη μπαλατσινού μετά από έναν έντονο χρόνο στη ζωή της, κατά τον οποίο χώρισε από τον σύντροφο της, βασίλη κικίλια, βρίσκεται για διακοπές στο αγαπημένο νησί της, την πάτμο. Αγαπάει πολύ τα vibes του νησιού και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Οι πρώτοι περίπατοι με τον γιο τους και οι τρυφερές αγκαλιές!

Η τζένη μπαλατσινού, αγαπά πολύ την «ιδιαίτερη πατρίδα» της, την πάτμο και δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να την «τιμήσει»!

Η χιουμοριστική φωτογραφία με τα μαλλιά του κικίλια στην καραντίνα. Η περήφανη μαμά κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρούλη, που ήρθε και. Το δικό της signature χρώμα μαλλιών έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η τζένη μπαλατσινού, η οποία έχει υιοθετήσει ένα γλυκό μελί. H τζένη μπαλατσινού ποζάρει στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης στην πάτμο. Ο γάμος του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τα. Η τζένη μπαλατσινού είναι αριστοκρατικά όμορφη. Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού της! Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση. Η πολυξένη (τζένη) μπαλατσινού γεννήθηκε στις 2 νοεμβρίου 1970 στη θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην αθήνα. Η παρουσιάστρια απέκτησε τα χριστούγεννα του 2020 ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με. Σοβαρό τροχαίο για την αμαλία κωστοπούλου στο λος άντζελες: Πέτρος κωστόπουλος «αν δω την τζένη μπαλατσινού με άλλον θα ζοριστώ θα είναι πολύ ενοχλητικό». Η τζένη μπαλατσινού έκανε στον αντ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό συντελεστές:

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook